Filmařské duo Justin Benson a Aaron Moorhead nám již příští měsíc nadělí svou další mysteriózní podívanou, která tentokrát ponese název Something in the Dirt. Oba dva s i v ní také zahrají hlavní role. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na dva sousedy jménem Levi (Benson) a John (Moorhead). Oba dva si žijí poklidným životem v Los Angeles, který není ničím moc zajímavým. Jednoho dne se ale stanou svědky jakýchsi nadpřirozených událostí, které se odehrají v jejich činžovním domě. Oba dva jsou z toho samozřejmě ohromeni, přičemž se následně shodnou, že pokud se jim podaří tyto nevysvětlitelné paranormální jevy zdokumentovat, mohlo by to do jejich životů vnést nejen trochu slávy, ale i bohatství. 

Brzy ale zjistí, že čím hlouběji se ponořují do tajů nadpřirozena, tím více odhalují, nakolik jsou vlastně nebezpečná. Navíc se zdá, že odhalili důvod, proč se ony paranormální jevy zjevují právě zde. Los Angeles totiž může být bránou do zcela jiné dimenze, ve které platí úplně jiná pravidla než na Zemi.

Jak se ale snaží odhalit tajemství, na která nikdo nikdy neměl přijít, začne být v ohrožení nejenom jejich přátelství, ale také osud celého města. Skutečně oba sousedé stojí na prahu jednoho z největších a nejúžasnějších objevů v historii lidstva? A nebo jim zkrátka touha po slávě a penězích příliš zatemnila mysl? To se holt necháme překvapit. Ale už jen podle traileru je zřejmé, že nás čeká unikátně bizarní podívaná. 

Oba výše zmínění filmaři a herci v minulosti například pracovali na snímcích jako Spring, Donekonečna a Synchronic, všechny měly podobně uchvacující atmosféru, která byla okořeněná dávkou hororu.

Dále si ve snímku zahrají herci jako Sarah Adina Smith, Wanjiru M. Njendu, Issa Lopez, Vinny Curran, Jeremy Harlin, Gille Klabin a C. Robert Cargill.

Oficiální premiéra je stanovená na 4. 11. 2022.