Když se řekne hongkongský krimi thriller, mnohým se možná vybaví filmy jako Killer (1989) nebo Hard Boiled (1992). Brzy se tak dočkáme další náležitě napínavé podívané, která ponese název I Did It May Way. Na světě máme také oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Jednou z předních postav se stává policista v utajení, který se musí postavit mocnému drogovému impériu Hongkongu. Zločinecké podsvětí zkušeně obchoduje s drogami skrze internet, což policii přinutí, aby spustila riskantní a přísně tajnou operaci. Její cíl je jasný. Svrhnout jednoho z nejznámějších drogových bossů v Asii. Za vším však zřejmě stojí neškodně vyhlížející právník Lin Zhen’an (Andy Lau), který zná veškeré užitečné mezery v zákonech. Která ze stran z toho nakonec vyjde vítězně? 

O režii se postaral kameraman Jason Kwan, který získal ceny na Hong Kong Film Awards za tituly jako Chasing the Dragon (2017) a Nepolapitelný padělatel (2018). Scénář zpracoval Sing-Yip Sau.

Dále se ve snímku objeví herci jako Gordon Lam, Eddie Peng, Cya Liu, Simon Yam, Suet Lam, Kent Cheng, Philip Keung, Hedwig Tam, Kevin Chu a Terrance Lau.

Ve Spojených státech bude film premiérovat 12. 1. 2024, k nám se snad během roku dostane na VOD.