Éric Bruneau se stane hlavní hvězdou kanadského krimi thrilleru jménem Dusk for a Hitman, který studio Saban Films uvede příští měsíc. Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh se bude točit kolem Donalda Lavoie (Bruneau), špičkového a obávaného zabijáka zločineckého podsvětí Montrealu, který působil na konci 70. let. Jednoho dne mu ale mafiánský boss Claude Dubois (Benoît Gouin) zadá úkol, který bude pro Donalda náležitou výzvou. Bude muset zlikvidovat člena své vlastní rodiny. Na scénu pak nastupují detektivové, kteří jsou ochotni ho z této šlamastiky dostat. Na oplátku se ale musí stát jejich informátorem. Věci se však natolik zvrtnou, že mu půjdou po krku jak představitelé zákona, tak i banda zločinců. 

O scénář a režii se postaral Raymond Saint-Jean, který má za sebou například televizní film Out of Mind: The Stories of H.P. Lovecraft (1998). Spolu s ním na scénáři pracoval ještě Martin Girard (Svatý Narcis).

Dále hrají Rose-Marie Perreault, Sylvain Marcel, Joakim Robillard, Hugues Frenette, Alexandre Castonguay a Jean Petitclerc.

Snímek bude uveden na VOD 19. 4. 2024.