Jak již většina z nás ví, Batman stál během svojí kariéry proti desítkám padouchů. Mezi ty nejznámější patří Joker, Two-Face nebo například Hádankář. DC Comics se nyní rozhodli do své série o Batmanovi přidat v sešitě číslo #89 zcela novou superpadoušku se jménem Punchline, a fanoušci jsou z ní nadšení. Za jejím vznikem stojí scénárista James Tynion IV (Batman, Wonder Woman) a komiksový umělec Jorge Jimenez (Super Sons, Justice League).

Punchline však nestojí tolik proti Batmanovi, jako proti Harley Quinn, protože je novou přítelkyní Jokera. Tato žena by měla hodně ovlivnit Jokerovu válku, která začne v čísle #95. Fanoušci se také mohou těšit na sešity #92 a #93, kde by se spolu měly Punchline a Harley Quinn tváří v tvář utkat. James Tynion IV zmiňuje, že po odchodu Harley z Jokerova gangu musel toto prázdné místo někým vyplnit. Jorge Jimenez se po přečtení popisu Punchline velice těšil na její vytváření, protože myšlenka anti-Harley postavy se mu zdála jako velice dobrý a zajímavý nápad.

Oba dva tvůrci se teď těší, až se Punchline začne v DC univerzu objevovat častěji, a to nejen v komiksech nebo v kreslených seriálech, ale také ve formě cosplaye nebo akčních figurek. Nám již nezbývá nic jiného, než čekat, jestli se tento nový charakter v Batmanovi uchytí a bude v tomto univerzu nadále pokračovat.