Na konci příštího měsíce uvedou studia AGC Studios a Catchlight Studios rodinnou komedii jménem The Present, která zabředne do tématu cestování časem. V předních rolích se navíc objeví známé tváře jako Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine) a Isla Fisher (Vocasy na tripu). Na světě máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Příběh se bude točit kolem chlapce, který jednoho dne zjistí, že se může za pomocí začarovaných hodin po dědečkovi vracet zpět v čase. A jelikož se oba jeho rodiče rozvádí, pokusí se využít této tajemné síly, aby je opět dal dohromady. Spolu se svými sourozenci proto musí přijít s důmyslným plánem, aby se jim rodina nerozpadla.

O režii se postaral německý filmař Christian Ditter, který nám nadělil známé romantické komedie jako S láskou, Rosie (2014) a Jak přežít single (2016). O scénář se postaral Jay Martel (Zocelovací kúra).

Dále se ve snímku objeví herci jako Ryan Guzman, Amir Talai, Easton Rocket Sweda, Shay Rudolph, Alphonso McAuley, David Sheftell, Sarah Jane MacKay a další.

V irských a britských kinech se snímek objeví 24. 5. 2024, o nějaký čas později by se pak mohl dostat i k nám.