Na začátku příštího měsíce nám studio Magnolia Pictures nadělí pohodovou, ale možná i také krapet znepokojivou komedii, která ponese název I Love My Dad. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na muže jménem Chuck (Patton Oswalt), který má dospělého syna Franklina (James Morosini). Jejich vztah ale na tom momentálně není zrovna nejlépe. Franklin má pocit, že jeho otec tu pro něho nikdy nebyl v době, kdy to nejvíce potřeboval. Proto se rozhodl, že si svého otce zablokuje na veškerých sociálních sítích. Chuck to však nechce nechat jen tak. A umane si, že musí za každou cenu najít způsob, jak se se synem opět spojit. Jeho kamarád Jimmy (Lil Rey Howerty) mu proto poradí, aby si založil falešný účet, díky kterému pak může Franklina sledovat. Chuck na to přistoupí, ale zároveň také zajde až moc daleko.

Chuck si založí falešný účet a začne se vydávat za atraktivní mladou ženu, která na sociálních sítích vystupuje pod jménem Becca (Claudia Sulewski). Následně tak naváže s Franklinem kontakt, přičemž později spolu začnou aktivně komunikovat. Chudák Franklin ale netuší, že si ve skutečnosti nepíše s žádnou sexy dvacítkou, se kterou by mohl později vstoupit do vztahu, ale se svým vlastním otcem, jenž chce obnovit pouto se svým synem. Z traileru je patrné, že se dočkáme jak reálných sekvencí, tak i těch, které se odehrávají ve Franklinově hlavě, když s „Beccou“ komunikuje. V rámci toho nás tak čeká celá řada (snad) humorných situací. 

James Morosini, který hraje Franklina, je zároveň také tvůrcem celého filmu. Postaral se jak o režii, tak i o scénář. Dále se ve snímku objeví herci jako Amy Landecker, Ricky Velez a Rachel Dratch.

Oficiální premiéra je stanovená na 5. 8. 2022.