Herec Chris Pine bude jedním z hlavních producentů pro nadcházející komedii jménem Doula, na jejíž trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na zamilovaný pár třicátníků, který tvoří Deb (Troian Bellisario) a Silvio (Arron Shiver). Oba dva spolu chodí teprve několik měsíců, ale Deb už začala čekat dítě. Požádají proto porodní asistentku Penku, aby Deb pomáhala s jejím těhotenským životem. Vstoupí do toho však poměrně nečekaná překážka. Penka totiž nečekaně zemře. A proto bude muset zamilovaný pár hledat náhradu jinde. Nebude však muset pátrat příliš dlouho, „spásu“ totiž nalezne v podobě Penčina syna jménem Sascha (Will Greenberg), který se stane v podstatě takovou mužskou dulou.

Sascha tak s Deb tráví většinu času, přičemž se jí snaží poskytovat co největší emocionální podporu. Vlastně spolu začnou trávit tolik času, že to nakonec začne znepokojovat i Silvia. I sama Deb si po čase uvědomí, že Sascha ji v mnohém velice přitahuje. A to nejenom vzhledově a charakterem, ale i jeho nekonvenčními metodami jeho asistence. Což rozhodně v době, kdy má svému příteli porodit vůbec první mimino, není vůbec vhodné. Vzniká tak velice podivný zamilovaný trojúhelník, který může rozlousknout pouze Deb. Koho ze dvou mužů si ale nakonec vybere? 

O režii filmu se postarala Cheryl Nichols, scénář si zas vzal na starost herec Arron Shiver. V komedii se taktéž dočkáme herců jako Chris Pine, Amanda Walsh, Ally Maki, Elyse Levesque, Alex McKenna a Robert Baker.

Oficiální premiéra je stanovená na 28. 6. 2022.