Už za měsíc nám Apple TV+ nadělí své zbrusu nové komediální drama, které ponese název Cha Cha Real Smooth. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na dvaadvacetiletého muže jménem Andrew, který teprve nedávno dostudoval vysokou školu. Ale zatímco jeho spolužáci šli vstříc světlým zítřkům, Andrew se ve svém životě tak trochu zasekl. Neměl totiž pořádně žádný plán. V rámci toho si tak vydělává jako prodavač v Meat Sticks, což rozhodně není práce, kterou by se mohl před ostatními chlubit. Andrew se však ale následně začne věnovat něčemu, co mu dělá velkou radost. Stane se totiž průvodcem oslav židovských náboženských obřadů bar micva a bat micva. A jednoho dne na oslavnou tancovačku dorazí mladá žena jménem Domino a její plachá dcera Lola. 

Zatímco Andrewův život našel novou jiskru, Domino příliš fajn časy neprožívá. To se ale po seznámení s Andrewem začne měnit. Mladý průvodce totiž začne mít velice dobrý vliv na její introvertní dceru, která se v rámci toho přestane tolik uzavírat před světem. Následně tak Domino Andrewa požádá, zda by nemohl Lolu čas od času hlídat u nich doma. Sám Andrew se však nesmírně zakouká právě do Dominy. Nejenže je na ni radost pohledět, ale zároveň zjišťuje, že si s ní velice dobře rozumí. Má to samozřejmě ale jeden velice zásadní háček. Domino je zasnoubená s bohatým a vlivným právníkem. Lásce ale člověk neporučí. Nebo snad ano? 

V hlavní roli se představí Cooper Raiff, který se zároveň ujal jak režie, tak i scénáře. Ve snímku se dále dočkáme herců jako Dakota Johnson, Vanessa Burghardt, Evan Assante, Leslie Mann, Brad Garrett, Raúl Castillo, Odeya Rush, Erik Feig, Jessica SwitchRo Donnelly.

Oficiální premiéra je stanovená na 17. 6. 2022