Jak by se vám líbilo pracovat v domově důchodců? Zní to jako nuda? Za normálních okolností by to možná nuda opravdu byla, ale v případě toho, kterého se dočkáme v hororové komedii American Carnage, se můžeme těšit na něco obzvlášť vzrušujícího. A smrtícího. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Hlavním hrdinou se stane mladík jménem JP (Jorge Lendeborg Jr.), který má touhy klasického teenagera. Chce chodit na párty, popíjet alkohol a balit holky. To vše mu ale zhatí vydání příkazu nově zvoleného guvernéra, který zní, že potomci nelegálních imigrantů musí být zatčeni. Veškerým zadrženým mladým lidem je pak učiněna nabídka. Pokud chtějí být opět propuštěni, musí se nejdřív přihlásit k péči o seniory v domovech důchodců. 

JP je samozřejmě jedním z nešťastníků, kteří začnou v jistém domově důchodců ne úplně dobrovolně pracovat. JP se však dostane do zařízení, které je obzvlášť velkolepé a přepychové. Vede ho charismatický Eddie (Eric Dane), kterému záporáctví vyloženě kouká z očí. Zprvu není práce nijak obtížná, JP si navíc začne utvářet kamarádský vztah s dalšími dětmi imigrantů, kteří musí v domově pracovat s ním. Někteří místní senioři se však po čase začnou chovat podivně. A našemu hlavnímu hrdinovi začne docházet, že tu něco nehraje. Přičemž jak je z traileru patrné, na diváky čeká také určitá dávka body hororu.

O scénář a režii se postaral Diego Hallives, který je například zodpovědný za sci-fi Curvature z roku 2017. Se scénářem mu také pomáhal jeho bratr Julio. Ve snímku se taktéž dočkáme herců jako Jenna Ortega, Allen Maldonado, Bella Ortiz Eric Dane.

Oficiální premiéra je stanovená na 15. 7. 2022.