Za pár týdnů uvede studio Freestyle Digital Media novou nízkorozpočtovou sci-fi jménem The Hyperborean, která bude okořeněná i špetkou humoru. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na rozvrácenou rodinku, jejíž upadající firma, která se zabývá prodejem whiskey, čelí PR katastrofě. Její šéf však rodinu svolá, aby ochutnala jeho unikátní produkt: 170 let starou skotskou ze sudu, kterou získal na lodi duchů v kanadské Arktidě. Na scénu pak přichází zkušený krizový manažer (Justin Bott), který má rodinku dostat z bryndy, nicméně všichni bude muset čelit ještě jednomu velice nepříjemnému problému. Členové rodiny nechtěně vypustí strašlivou ledovou mumií, která byla po dlouhá léta zamrzlá v jednom ze sudů s alkoholem. 

O režii se postaral Jesse Thomas Cook, který má za sebou horory jako Septic Man (2013), The Hexecutioners (2015) a Deadsight (2018). O scénář se postaral Tony Burgess (Dreamland).

Dále se ve snímku objeví herci jako Tony Burgess, Liv Collins, Jessica Vano, Ry Barrett, Jonathan Craig, Marcia Alderson, Greg Collins a Justin Darmanin.

Snímek dorazí na VOD již 19. 7. 2024.