Paramount nám kromě Transformerů nadělil už před několika dny krátký spot na nadcházející adaptaci populární hry na hrdiny Dungeons & Dragons, která ponese podtitul Honor Among Thieves. Podívat se na něj můžete výše.

Krátké video pro Super Bowl nám toho ovšem zas až tolik nového neukáže, opět se v něm ale mihne jeden z Rudých čarodějů, kterým je se vší pravděpodobností mocný Szass Tam, jedna z nejznámějších postav fantasy světa Forgotten Realms, v němž se snímek bude odehrávat. Tomu se dostane do rukou jakýsi artefakt, který pro něj ukradla skupina hlavních protagonistů. A ti se také svou chybu pokusí napravit. Rudí čarodějové z Thay totiž rozhodně žádnými andílky nikdy nebyli, přičemž jak už nám odhalil nedávno vydaný oficiální trailer, jistá skupina z nich se pokusí vyvolat armádu nemrtvých. 

Hlavní parta protagonistů se bude skládat z barda Edgina (Chris Pine), barbarky Holgy (Michelle Rodriguez), paladina Xenka (Regé-Jean Page), čaroděje Simona (Justice Smith) a druidky Doric (Sophia Lillis) a se vší pravděpodobností také zloděje Forgeho (Hugh Grant), jenž by ale měl nějakou dobu vystupovat v záporné roli. Zcela jasnou záporačkou se ale stane neznámá Rudá čarodějka, kterou ve filmu ztvárňuje Daisy Head. A podle traileru se zdá, že našim hrdinům dá pěkně zabrat.

Nejnovější spot se tak opět pochlubil především akčními sekvencemi, ve kterých dojde na zkřížení mečů, svištění magických střel a útek před poněkud otylejším drakem. Prostě nás čeká řádně vzrušující dobrodružství, které (snad) potěší každého nadšeného hráče Dungeons & Dragons. 

O scénář a režii se postarali John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein. Oba dva se například podíleli na tvorbě scénáře k marvelovce Spider-Man: Homecoming a krimi komedii Šéfové na zabití z roku 2011.

Oficiální premiéra je stanovená na 31. 3. 2023.