Letos na podzim bude na Netflixu také premiérovat zbrusu nová pohádková fantasy jménem Slumberland, ve které ztvární jednu z hlavních rolí sympatický Jason Momoa. Ten se nám se vší parádou ukázal i v novém klipu, který představila akce Tudum, podívat se na něj můžete výše.

Jak už nějakou dobu víme, příběh se zaměří na mladou dívku jménem Nemo (Marlow Barkley), která žije v majáku na malém ostrůvku. Ta se jedné noci vydá na neuvěřitelnou cestu do mystické země snů, jíž se říká Slumberland. Právě tam se totiž nachází její zmizelý otec, kterého musí zvědavá a odvážná dívka za každou cenu najít a zachránit. Pomoci se jí dostane od satyra jménem Flip (Momoa). 

V samotném klipu se tak dočkáme interakce mezi Nemo a Flipem, která zároveň naznačuje, jaký vztah mezi sebou budou tyto dvě postavy mít. Flip se tak stane dívčiným trhlým průvodcem po světě, který nemá téměř žádné hranice. Během svých cest se dostanou na nejrůznější úžasná místa, ve kterých navíc potkají další bizarní obyvatele. Ovšem pozor, místo se tu najde i pro noční můry, se kterými už zas tak velká legrace není. Nemo je ale i tak odhodlaná svého otce najít stůj co stůj. 

O režii se postaral filmař Francis Lawrence, který se nejvíce proslavil za zrežírovaní filmových adaptací slavné série Hunger Games. Scénář si vzali na starost Michael Handelman a David Guion.

Dále se ve filmu dočkáme herců jako Kyle Chandler, Chris O'Dowd, India de Beaufort, Ava Cheung a Luxton Handspiker.

Oficiální premiéra je stanovená na 18. 11. 2022.