Na filmových festivalech v Torontu a Sitges se objevila nová akční jízda z Indie jménem Kill, která by měla dorazit už letos v létě. Studio Lionsgate se už pochlubilo i oficiálním trailerem, na který se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou se stává Amrit (Lakshya), člen armádního komanda, který jednoho dne zjistí, že jeho pravá láska jménem Tulika (Tanya Maniktala) se musela proti své vůli zasnoubit s někým jiným. Amrtit proto nastupuje do vlaku, který míří do Nového Dillí, aby plány na manželství vykolejil. Vykolejení však možná bude hrozit i samotnému vlaku, protože klidná cesta to rozhodně nebude. Nastoupí do něj i banda nebezpečných a ozbrojených zlodějů pod vedením nelítostného Faniho (Raghav Juyal), která v jednotlivých vagónech plných cestujících rozpoutá peklo. Bude proto na Amrtitovi a jeho bojových dovednostech, aby všem banditům ukázal, zač je toho loket. 

O scénář a režii se postaral Nikhil Bhat, který má za sebou snímky jako Dokud neumřeš jako bys nežil (2017) a Hurdang (2022).

Dále se ve filmu objeví herci jako Abhishek Chauhan, Ashish Vidyarthi, Adrija Sinha, Harsh Chhaya, Parth Tiwari, Kashyap Kapoor, Rupesh Kumar Charanpahari a Sahil Gangurde.

V amerických kinech se film objeví 4. 7. 2024, zda se film dostane také k nám, se necháme překvapit.