Pokud prahnete po nějakém tom hororu, kde hlavní hrdiny ohrožuje tajemná, nechutná a pěkně nebezpečná stvůra, možná byste mohli zkusit dát šanci nadcházející podívané jménem The Tank, která se nedávno pochlubila oficiálním trailerem. Podívat se na něj můžete výše.

Hlavní příběh se bude odehrávat v Oregonu roku 1978. Příběh si posvítí na rodinku, jejíž hlavou je Ben (Matt Whelan), majitel zcela normálního menšího zverimexu. Jednoho dne na se ale dočkají velice milého překvapení v podobě v zprávy o tom, že zdědili jakousi přímořskou usedlost v Oregonu. Celá rodina se proto rozhodne na místo vydat, aby se na vlastní oči přesvědčila, zda to místo za něco stojí. Benovi však přijde divné, že se jeho již zesnulá matka o tomto místě nikdy v minulosti nezmínila, ale mávne nad tím rukou. V domě však nikdo nežil celých 40 let, což je na něm také dost vidět. Přesněji řečeno… žádný člověk v něm nežil 40 let. 

Rodinka se proto rozhodne obnovit zašlou krásu celého domu, protože celé místní okolí se jinak zda být příjemným místem na nějaké to prázdninové válení. Ben se ale posléze rozhodne opravit do země zapuštěnou vodní jímku, což ale bude velká chyba. Netuší totiž, že tím probudí jakési vodní monstrum, které lidské vetřelce ve svém brlohu rozhodně nehodlá tolerovat. Ben a jeho rodina si posléze velice rychle uvědomí, že s nimi v domě ještě něco je. A že to rozhodně nemá žádné dobré úmysly.

Pouhé omrknutí nového domova se rázem mění ve strašlivý boj o přežití, který zaručeně nezůstane bez mrtvol. Zajímavé také je, že na filmu pracovala společnost Weta Workshop, která je například zodpovědná za vzhled skřetů z filmové trilogie Pána prstenů. 

O scénář a režii se postaral Scott Walker, který je například zodpovědný za mysteriózní thriller Území mrazu (2013) s Nicolasem Cagem a Johnem Cusackem.

Dále se v hororu ukážou herci jako Luciane Buchanan, Mark Mitchinson, Jaya Beach-Robertson, Holly Shervey, Ascia Maybury, Jack Barry a Graham Vincent.

Film bude na VOD uveden 25. 4. 2023.