Režisér Caye Casas se v roce 2017 stal hvězdou filmového festivalu v Sitges, kde za svůj celovečerní debut Zabijte boha obdržel Diváckou cenu za nejlepší film. Nyní představuje svůj nejnovější kousek, kterým se stane unikátní a zatím i chválený horůrek jménem The Coffee Table (La mesita del comedor). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh se zaměří na pár, který tvoří Jesus (David Pareja) a María (Estefanía de los Santos). Jako manželé si ale momentálně procházejí těžkým obdobím, což neulehčí ani narození jejich prvního syna. S příchodem miminka je třeba obstarat spoustu věcí, přičemž hašteření obou dvou manželů se začne stále více stupňovat během cesty za nákupem nábytku. To, co začíná jako obyčejná neshoda ohledně toho, který stolek koupit, se rychle zvrhne v šokující a tragickou událost, která zničí jejich životy. Níže se ještě můžete podívat na jeden trailer ve španělštině. 

Caye Casas se postaral jak o scénář, tak i o režii. V roce 2017 také natočil krátkometrážní snímek RIP, který na výše zmíněném filmovém festivalu získal cenu za Nejlepší krátký film.

Dále se ve snímku objeví herci jako Eduardo Antuña, Itziar Castro, Clàudia Silva, Emilio Gavira, Claudia Riera a Josep Maria Riera.

Snímek už je dostupný v USA, zatím ale není známo, zda se ho dočkáme i u nás.