Byli byste ochotní přestěhovat se do domu, ve kterém se vraždilo? Přesně to totiž udělají hlavní hrdinové nadcházejícího hororu Abandoned. A později se samozřejmě ukáže, že to možná nebyla ta nejlepší volba. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na mladou matku jménem Sára (Emma Roberts), která se se svým manželem Alexem (John Gallagher Jr.) přestěhují do velkého a prostorného domu, jenž je daleko o ruchu velkoměsta. Je to také ideální místo na výchovou jejich malého synka. Ovšem dům má temnou a tragickou minulost. Kdysi v něm totiž došlo ke dvěma vraždám a jedné sebevraždě. I přesto ale byla Sára odhodlána se do domu nastěhovat. To ještě ale netuší, že to možná byla ta největší chyba jejího života. 

Jednoho dne Sara objeví dveře, které se ze záhadných důvodů nedají nijak otevřít. Když se to však nakonec Alexovi podaří, tak manželský pár zjistí, že to, co se dozvěděli o děsivé minulosti domu, nemusí být úplná pravda. Na scénu pak přichází jejich tajemný soused (Michael Shannon), nad jehož skutečnými motivy visí jeden velký otazník. Postupem času ale začne Sára zjišťovat, že na tom po psychické stránce není úplně dobře. Začne mít hrozivé vize a halucinace, které nějakým způsobem ovlivňuje její přítomnost v domě. Při hledání odpovědí tak Sára například zjistí, že jejich soused kdysi v domě bydlel také. A má určité vazby na rodinu, která v něm byla zmasakrována. Přichází Sára pomalými krůčky o rozum? Nebo v domě skutečně řádí nějaká hrozivá entita? 

Snímek zrežíroval Spencer Squire, o scénář se zase postaralo duo Erik Patterson a Jessica Scott, které je zodpovědné za snímky jako A zase jedna Popelka, Rádio Rebel a Láska pod hvězdami.

Oficiální premiéra je stanovená na 17. 6. 2022.