Exorcismus většinou není žádná legrace. Obzvlášť v případě, když se snažíte vyhnat ďábla ze svého nejlepšího kamaráda. Něčeho podobného se ale dočkáme v nadcházejícím snímku My Best Friend's Exorcism, který se na tento problém podívá s určitou špetkou humoru. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh nás zavede do roku 1988, přičemž si posvítí na dvě puberťačky jménem Abby (Elsie Fisher) a Gretchen (Amiah Miller). Obě dvě jsou nejlepší kamarádky, které společně řeší typické věci na střední škole, tedy známky, kluky a hadry. Jedné noci ale obě dvě zavítají do opuštěné budovy, ve které údajně byla kdysi Satanovi obětována malá dívka…

Když následně najdou podivný (a patrně i obživlý) oltář ze dřeva, dají se na útěk. Gretchen však neznámá zlá síla chytne a posedne ji. Abby si toho zprvu nevšimne, ale nedlouho poté, co se vrátí do školy, jí začne docházet, že s její nejlepší kamarádkou něco není v pořádku. S pomocí Christiana Lemona (Christopher Lowell), až příliš sebevědomého exorcisty z obchodního centra, je tak odhodlaná Gretchen zachránit a zažehnat démona, který ji ovládá. Snímek tak má údajně vzdát holt nejenom slavnému hororu Vymítač ďábla z roku 1973, ale také celkově popkultuře 80. let ve Spojených státech. 

O režii filmu se postaral Damon Thomas, který se podílel na tvorbě slavných seriálů jako Penny Dreadful a Na mušce. Scénář se vzala na starost Jenna Lamia, která zas má za sebou seriály jako Nešika a Hodný holky. Ve filmu se dále dočkáme herců jako Cathy Ang, Rachel Ogechi Kanu a Christopher Lowell.

Oficiální premiéra je stanovená na 30. 9. 2022.