Když celý svět začnou ohrožovat mocné a zlé síly, se kterými si pouhopouzí smrtelníci neporadí, vše může zachránit pouze jeden jediný muž. A tím je sám král rock and rollu Elvis Presley, který se stane hlavním hrdinou v nadcházejícím animovanému seriálu Agent Elvis od Netflixu. Na plnohodnotný oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se bude samozřejmě točit kolem Elvise (Matthew McConaughey), jenž se po úspěšně rozjeté hudební kariéře stává speciálním agentem tajného vládního programu, který má chránit svět před nejrůznějšími hrozbami. A jedna taková se nedávno zjevila v celé své kráse, tudíž Elvise a jeho spojence čeká řádně divoká jízda, kde o krev a mrtvoly nebude nouze. Král rock and rollu ale bude muset zároveň najít rovnováhu mezi oběma svými pracemi, protože souběžně se věnovat zachraňování světa a hudbě, která je samozřejmě stejně důležitá, není vůbec jednoduché. 

Upoutávka nám taktéž představí další zajímavé postavy, například šéfa zmíněného vládního programu, kterému propůjčil hlas Don Cheadle. Jednou z jeho parťaček se stane agentka CeCe Ryder (Kaitlin Olson), která zas bude Elvisovi pěkně hrát na nervy. Pak je zde sidekick Bobby Ray (Johnny Knoxville), který však cenu za nejbystřejšího člověka na planetě v blízké době určitě nevyhraje. A samozřejmě nesmíme zapomenout na šimpanze Scattera (Tom Kenny), který se sice ve společnosti příliš chovat neumí, ale přitom se jedná o setsakramentsky dobrého specialistu na zbraně.

Ti všichni budou čelit hrozbě, která to už má předem spočítané, protože jen blázen by se rozhodl vyrazit do boje proti samotnému Elvisovi. Očekávat bychom tak měli podívanou, která paroduje tropy z akčních a špionských filmových sérií jako James Bond a Mission: Impossible. 

Pokud vám styl animace připomíná podobě dospělácký seriál Archer, tak se není čemu divit. Jedním z tvůrců Agenta Elvise je totiž Adam Reed, který Archera v roce 2009 vytvořil. Spolu s ním se na tvorbě Elvise podíleli také John Eddie a herečka Priscilla Presley, hvězda z trilogie Bláznivá střela, která byla za skutečného Elvise provdaná.

Dále se v seriálu dočkáme herců jako Christina Hendricks, Niecy Nash, Simon Pegg, Kieran Culkin, Gary Cole, Fred Armisen, Tara Strong a Jason Mantzoukas.

Oficiální premiéra na Netflixu je stanovená na 17. 3. 2023.