Herecká dvojka Samuel L. Jackson a Uma Thurman proslula především za své působení ve filmech Quentina Tarantina jako Pulp Fiction a Kill Bill (ano, Jackson si v něm opravdu zahrál také). V přípravě je s nimi ale také nadcházející černá komedie s nádechem thrilleru, která ponese název The Kill Room. Oba dva herci by v ní měli ztvárnit hlavní role ještě spolu s Joem Manganiellem. Příběh by se měl zaměřit na tři primární postavy – nájemného zabijáka, jeho šéfa a obchodnici s uměním. Jistý plán pro praní špinavých peněz, do kterého jsou zapojeni všichni tři, následně onoho zabijáka přes noc přemění na jakousi avantgardní senzaci, které využije právě ona obchodnice s uměním, aby se postavila zločineckému podsvětí. Na podrobné informace o ději si ale budeme muset ještě počkat. 

Produkce filmu by měla začít někdy v průběhu jara v New Yorku a New Jersey. O režii se postará filmařka Nicole Paone, která v roce 2020 světu představila svou debutovou komedii Friendsgiving. Snímek The Kill Room bude zas debutem pro Jonathana Jacobsona, který se postaral o scénář. Mezi výkonné producenty filmu patří Robert Kapp, Scott Levenson, Jason Kringstein, Richard Switzer, Ian Niles, Philip W. Shaltz, Bradley Pilz, Michael Rothstein, Jesse Korman a Jeffrey Tusi.

Oficiální datum premiéry zatím neznáme, nicméně dozvědět bychom se ho mohli už někdy během léta. Bude to tak poprvé od dob Killa Billa, co si Thurman a Jackson zahrají ve filmu společně.