Slavný americký herec Joseph Gordon-Levitt letos zazářil v dlouho očekávaném pokračování Policajta v Beverly Hills, ještě tento rok by se ale také měl objevit v chystané černé komedii jménem Greedy People, kterou uvede studio Lionsgate. Na světě už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavními postavami se stávají začínající policista Will (Himesh Patel) a jeho o něco zkušenější a zřejmě i cáklejší parťák Terry (Gordon-Levitt). Během jednoho pracovního dne ale oba čirou náhodou objeví jeden milion dolarů na místě činu, které v podstatě sami nechtěně vytvořili. Will a Terry se následně rozhodnout pořádně zariskovat. Peníze si nechají pro sebe a pokusí se po sobě zamést stopy. Tak jednoduché to ale samozřejmě nebude. K honbě za penězi se následně připojí i další obyvatelé místní komunity, od nastávající maminky (Lily James) přes maséra (Simon Rex) až po majitele společnosti s krevetami (Tim Blake Nelson). Čím dál horší činy jednotlivých obyvatel tak začnou rozvracet celou komunitu. 

O režii se postaral Potsy Ponciroli, jehož posledním filmem byl western Old Henry (2021). Scénář si vzal na starost Mike Vukadinovich (Rememory).

Dále se ve snímku objeví herci jako Traci Lords, Joey Lauren Adams, Uzo Aduba, Nina Arianda, Jim Gaffigan, José María Yazpik, Michael Harding, Khetphet Phagnasay, Neva Howell a Kevin M. Brennan.

V amerických kinech od 23. 8. 2024, na oznámení o české premiéře čekáme.