Pamatujete si ještě na horůrek My (2019) od Jordana Peela? A prahnete po nějaké další podívané, ve které vás pronásledují vaši zrůdnější dvojníci? V tom případě byste mohli zkusit dát šanci chystanému akčnímu hororu jménem Island Escape, na jehož oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh nás zavede na tajuplný ostrov Gran Manan, přesněji do jistého výzkumného střediska, kde dojde k podivné nehodě. Ta však bude mít vyloženě katastrofální následky. Vedoucí střediska proto najme skupinu zkušených žoldáků, kteří dostanou za úkol vydat se na ostrov a zachránit jeho dceru, jež byla součástí vědeckého týmu. Na tým žoldáků ale čeká řádně nemilé překvapení, v první řadě zjistí, že celý ostrov je obklopen červí dírou, kvůli níž se čas po každých třech dnech restartuje. 

To však bude pouze jeden z mnoha velkých problémů. Po ostrově se totiž potulují jakási hrozivá monstra. Skupina žoldáků se tak postupně dozvídá o povaze časoprostoru a původu monster další informace, přičemž posléze si uvědomí, že tou nejrychlejší cestou pryč z ostrova je smrt.

Jak je z traileru řečeno, hrdinové se střetnou s netvory, kteří připomínají jejich znetvořenou verzi. Se vší pravděpodobností to souvisí s onou červí dírou, která na ostrově nadělává pěknou paseku. Nízký rozpočet ze snímku křičí vyloženě na všechny strany, ale i tak by se mohlo jednat o vcelku zábavnou podívanou, kterou si lze pustit během sobotního deštivého odpoledne, kdy zrovna nemáte co dělat. 

O scénář a režii se postaral Bruce Wemple, který má na svém kontě poměrně dost špatně hodnocené horory jako Monstrous (2020) a Dawn of the Beast (2021).

Ve snímku se objeví herci jako Chris Cimperman, Grant Schumacher, James Liddell, Ariella Mastroianni, Michael L. Parker a Zak Corrigan.

Na VOD snímek zamíří 4. 8. 2023.