Za necelé dva měsíce dorazí hvězdně obsazený akční thriller jménem Land of Band, ve kterém v hlavních rolích uvidíme budoucího zaklínače Liama Hemswortha (Hunger Games) a Russella Crowea (Papežův vymítač). Výše se můžete podívat na oficiální trailer.

Příběh bude vyprávět o tajné operaci speciální jednotky Delta Force, které bude zajišťovat podporu Reaper (Crowe), americký operátor válečných dronů. K pozemnímu týmu v jižních Filipínách zas patří Kinney (Hemsworth), který však za sebou ještě příliš zkušeností nemá. Brzy ho ale čeká drsná zkouška, ve které bude muset udělat vše pro to, aby přežil. Tým je totiž objeven nepřítelem, což následně povede ke krvavé řeži. Reaper tak má 48 hodin na to, aby misi dokončil. A Kinney, který se nachází hluboko uvnitř nepřátelského území, nehodlá v této jámě lvové nikoho nechat. 

O scénář a režii se postaral William Eubank, který je zodpovědný za snímky jako Signál do neznáma (2014), Pod vodou (2020) a Paranormal Activity: Next of Kin (2021). Na scénáři spolu s ním pracoval také David Frigerio (Crypto).

Dále se ve snímku objeví herci jako Luke Hemsworth, Milo Ventimiglia, Ricky Whittle, Daniel MacPherson a Robert Rabiah. Jako producent se na filmu podílel i Petr Jákl (Jan Žižka).

Snímek by měl do kin dorazit 16. 2. 2024.