Příští rok daruje Amazon Jennifer Lopez svatbu za všechny prachy. A to podobě akční komedie jménem Shotgun Wedding, na jejíž oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se tak zaměří na zamilovaný pár, který tvoří Darcy (Lopez) a Tom (Josh Duhamel). Oba dva se připravují na svou velkolepou svatbu, na které se má sejít nespočet hostů z různých koutů světa. Přípravy na samotný ceremoniál ale neprobíhají úplně podle plánu, navíc oba dva budoucí manželé se budou muset potýkat i se svými rodiči, kteří mají na průběh svatby své vlastní názory. Do toho všeho dorazil i Darcyn bohatý ex-přítel, z jehož přítomnosti není Tom ani trochu nadšený. Ovšem ty pravé problémy mají teprve přijít. 

V den svatby totiž na místo svatebního ceremoniálu zaútočí neznámá skupinka nebezpečných ozbrojenců, která veškeré hosté zajme jako rukojmí. Darcy a Tomovi se však podaří jejich spárům uniknout. Následně tak budou muset přijít na způsob, jak své rodiny a přátele zachránit. Ale co zmůže dvojice novomanželů, která nikdy nedržela v ruce bouchačku, proti hordě nemilosrdných zabijáků? Inu, jak je z traileru patrné, pár si určitou cestu najde.

A kdo ví, možná je celá tato zapeklitá situace ještě více sblíží. Otázkou ovšem je, kdo na ně onu ozbrojenou skupinku poslal. Možná onen Darcyn ex-přítel? 

O režii se postaral Jason Moore, který se například podílel na tvorbě seriálů jako Everwood, Bratři a sestry a Trophy Wife. O scénář se postarali Mark Hammer a Elizabeth Meriwether.

Dále se ve snímku představí herci jako Jennifer Coolidge, D'Arcy Carden, Callie Hernandez, Sônia Braga, Cheech Marin a Lenny Kravitz.

Oficiální premiéra na Amazonu je stanovená na 27. 1. 2023.