Francouzský herec a režisér Franck Gastambide, který je například zodpovědný za komedii Taxi 5 (2018), nám na začátku léta nadělí svou novou akční komedii jménem Medellín, v níž se jedné z hlavních rolí ujme známý boxer Mike Tyson. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na chlapíka jménem Reda (Ramzy Bedia), kterému přistane k nohám řádně zapeklitý problém. Jeho mladší bratr a influencer totiž padl do rukou nebezpečného Medellínského kartelu, který se s ničím nepáře. Reda proto zavolá svému kamarádovi (Gastambide), aby mohli přijít na způsob, kterak jeho bratra dostat do bezpečí. Samozřejmě nemůžou jen tak vtrhnout do sídla zločinců a začít střílet na všechno, co se hýbe, to by bylo bláznovství. Proto vymyslí jiný šílený plán. Kdyby se jim podařilo unést a uvěznit syna kartelového bosse, mohli by ho použít jako páku k tomu, aby Redova bratra osvobodili. 

Jak je ale z upoutávky zřejmé, věci zas až tak hladce nepůjdou. A hlava kartelu tak našim hrdinům přislíbí krutou smrt. Reda a dva jeho přátelé tak budou muset co nejrychleji najít nějakého silného spojence, který by jim v boji proti mocné zločinecké skupině pomohl. Následně se tak setkávají s jakýmsi tajemným drsňákem, kterého si zahraje výše zmíněný Mike Tyson.

Ten jim ze svého arzenálu poskytne pořádné bouchačky, ale těžko říct, zda se k hrdinům také sám připojí. Ať už to bude jakkoliv, Medellín bude obsahovat jak zběsilou akci, tak i trhlý humor, přičemž podle traileru se zdá, že snímek se skutečně ponese v podobném duchu, v němž se nachází i známá filmová série Taxi. Zda se ale bude jednat o kvalitní a zábavnou podívanou, je samozřejmě zatím otázkou. 

Franck Gastambide je dále zodpovědný za komedie jako Les Kaïra (2012) a Pařba v Pattayi (2016). Na scénáři k filmu s ním ještě pracoval Charles Van Tieghem. Dále se ve snímku objeví herci jako Anouar Toubali, Brahim Bouhlel, Raymond Cruz a Essined Aponte.

Oficiální premiéra na Amazon Prime Video je stanovená na 2. 6. 2023.