Ke Huy Quan, americký herec čínsko-vietnamsko-hongkongského původu, se proslavil už v 80. letech, kdy se jako chlapec objevil v dobrodružné klasice Indiana Jones a Chrám zkázy (1984). Zlatá éra jeho nepříliš velké herecké kariéry ale dorazila spolu s filmem Všechno, všude, najednou (2022), za který získal nejenom Zlatý glób, ale i Oscara. A již příští rok si zahraje hlavní roli v chystané akční komedii jménem Láska bolí od studia Universal, které již zveřejnilo první oficiální trailer. Podívat se na něj můžete výše.

Hlavním hrdinou se stává Marvin Gable (Quan), slušný realitní makléř na předměstí Milwaukee s velice temným tajemstvím, které se zoufale snaží hodit za hlavu. Jednoho dne Marvin obdrží karmínovou obálku od Rose (Ariana DeBose), bývalé partnerky ve zločinu, kterou nechal napospas smrti. A příliš veselá z toho opravdu není. Marvin se tak rázem opět ocitá ve světě nelítostných nájemných vrahů a zrad. Nyní ho loví jeho náladový bratr Knuckles (Daniel Wu), který je zároveň zločineckým bossem. Marvin se proto bude muset postavit své minulosti a historii, kterou nikdy zcela nepohřbil.

O režii se postaral herec Jonathan Eusebio, pro něhož bude film celovečerním debutem. Scénář zpracoval Luke Passmore (Svět po zániku).

Dále se ve snímku objeví herci jako Cam Gigandet, Mustafa Shakir, Stephanie Sy, Marshawn Lynch, André Eriksen a Jack Sansone.

V českých kinech od 6. 2. 2025.