Již za měsíc k nám dorazí akční snímek jménem The System, který ocenění především milovníci drsného vězeňského prostředí. Na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Příběh se zaměří na zkušeného vojáka jménem Terry Savage (Tyrese Gibson), který se nedávno vrátil z války. O žádnou radostnou událost se však věru nejedná, protože jeho nemocná dcera nutně potřebuje lékařskou péči, která je však opravdu velice nákladná. Terry se proto rozhodne okrádat všemožné drogové dealery a jejich úkryty. To ho však přijde draho, protože během jedné násilné loupeže do jednoho z úkrytů vlétne také policie, která Terryho následně zatkne. Jelikož se ale jedná o válečného hrdinu, dostane nabídku, která by ve výsledku mohla jeho dceři pomoci. 

Jeden z městských detektivů Terryho pošle do místního vězení, kam chodí jenom ty nejpodlejší živly. Zároveň mu tam ale zadá úkol. V onom vězení údajně dochází k úděsnému porušování lidských práv. Systém tam nějakým způsobem nefunguje, přičemž se zdá, že jsou zkorumpování i někteří dozorci. Terryho úkol je tak jasný. Bude o tom všem muset najít nějaké usvědčující důkazy. A pokud svůj úkol splní na jedničku, čeká ho nejenom svoboda, ale i příslib pomoci jeho dceři. V samotném vězení se tak Terry dozví, že mu šéfuje muž jménem Lucas (Jeremy Piven), hlavní dozorce, který na onom místě pořádá velkolepé pěstní souboje. A Terry mu už brzy padne do oka. 

O scénář a režii se postaral Dallas Jackson, který už má za sebou například akčňák Welcome to Sudden Death z roku 2020. Dále se ve filmu představí herci jako Terrence Howard, Ric Reitz, Lil Yachty, Caleb Spillyards, David Joseph Martinez a Laura Aleman.

Oficiální premiéra je stanovená na 4. 11. 2022.