Studio Paramount nám už za necelý měsíc nadělí superhrdinskou akční podívanou pro celou rodinu, která ponese název Secret Headquarters. Na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh bude vyprávět o chlapci jménem Charlie (Walker Scobell), který si myslí, že má toho absolutně nejnudnějšího tátu na světě. Jednoho dne ale se svými přáteli nalezne tajnou podzemní základnu, přičemž při jejím průzkumu se dobere k šokující pravdě. Jeho otec (Owen Wilson) je superhrdinou. V základně tak Charlie nalezne nejrůznější vychytávky, kterého jeho taťka používá v boji proti silám zla. A jelikož je to ještě stále malý a zvědavý capart, samozřejmě se některé z nich rozhodne se svými přáteli vyzkoušet. 

To ale naneštěstí upoutá pozornost lidí, kteří jsou Charlieho otci v patách. Charlie a jeho přátelé se tak dostanou do nebezpečí, ze kterého je může vytáhnout jedině jeho superhrdinský táta. Padoušská skupina má jasný cíl. Získat onu podivnou a neskutečně mocnou technologii, která je uložená v tajné základně. A jak je z traileru patrné, ona technologie má mimozemský původ. A jakási síla z vesmíru si zvolila právě Charlieho otce, aby se stal ochráncem Země. Pokud by však tato technologie padla do nepravých rukou, mohlo by to znamenat konec celého světa. 

O scénář a režii se postaralo filmařské duo Henry Joost a Ariel Schulman, které je zodpovědné za snímky jako Viral, Hra o život a Projekt Power. Taktéž oba zrežírovali třetí a čtvrtý díl slavné hororové série Paranormal Activity. Dále si ve filmu zahrají Michael Peña, Momona Tamada, Keith L. Williams, Kezii Curtis a Lucius Baston.

Oficiální premiéra je stanovená na 12. 8. 2022.