Tak se můžeme (ne)těšit na další akčňák, ve kterém ztvární jednu z hlavních rolí Bruce Willis. Tentokrát se ale diváci musí připravit na něco neobvyklého. Willis v něm totiž nebude hrdina. Naopak, v nadcházejícím filmu Deadlock ztvární nelítostivého záporáka, který se chce pomstít za smrt svého syna. Ovšem jelikož ona pomsta zahrnuje i ohrožení života několika tisícovek nevinných, bude se mu muset někdo postavit. Studio Saban Films nám tak nadělilo první trailer, který nám dá notnou ochutnávku toho, co všechno nás ve snímku čeká. A pokud vám to částečně připomíná první díl Smrtonosné pasti, tak věřte, že nejste sami. 

Bruce Willis se ujme role Rona Whitlocka, hledaného zločince, jehož syna usmrtí policie. A když mu to dva policejní důstojníci přijdou oznámit, nejenže jim okamžitě prostřelí lebky, ale hned nato kontaktuje svou bandu ozbrojenců, aby se vydali do místní elektrárny, kde bude jeho pomsta pokračovat. Malému městečku u elektrárny tak hrozí naprostá zkáza. Ze svého vojenského důchodu se však vrátí mariňák Mack Karr (Patrick Muldoon), který se jako jediný bude muset Whitlockovi postavit. Bude to však závod s časem, protože pokud Whitlock svůj plán uskuteční, bude to stát životy tisícovek lidí. 

Bruce Willis hraje v poslední době v jednom akčním filmu za druhým. Ale bohužel se o žádnou slávu většinou nejednalo, hercovi tak dokonce hrozí, že dostane status „druhý Nicolas Cage“, o kterém bylo známo, že byl ochotný hrát v jakékoliv nabídnuté hovadině. Film Deadlock zrežíroval Jared Cohn, jehož filmografie také není zrovna oslnivá. Tudíž žádnou nadupanou pecku raději nečekejte. Akčního thrilleru se v kinech dočkáme od 3. 12. 2021.