Netflix fanouškům nedávno představil svou online mini prezentaci s názvem Drop 01, ve které se pochlubil ukázkami ze svých nadcházejících animovaných titulů. Jedním z nich byl i očekávaný seriál Masters of the Universe: Revolution, který pro fanoušky slavné značky připravilo spolu s Netflixem studio Mattel Television. Výše se tak můžete podívat na klip, ve kterém se hlavní hvězdou samozřejmě stane starý dobrý He-Man (Chris Wood).

Opět se tak můžeme těšit na řádně velkolepé dobrodružství, během něhož se bude snažit ochránit planetu Eternii před zlými mocnostmi, kterým velí jeho strašlivý nemesis Skeletor (Mark Hamill). V uvedeném klipu ale uvidíme jiného kostrouna, zde He-Man změří síly se Scare-Glowem (Tony Todd), jedním ze Skeletorových přisluhovačů. 

Posléze se k hrdinovi připojí i jeho otec král Randor (Diedrich Bader), jehož brnění by mu i takový Iron Man mohl závidět. Seriál by měl každopádně navazovat na sérii Masters of the Universe: Revelations, která se v roce 2021 dočkala dvou řad. Revelations sloužil jako pokračování a duchovní nástupce původního seriálu z osmdesátých let, přičemž se tak zaměřil na spoustu nedořešených zápletek.

Hordak (Keith David), Skeletorův bývalý mentor, přichází zpátky do Eternie, za což je zodpovědná mocná Motherboard (Meg Foster). K tvorbě seriálu se taktéž vrátilo animační studio Powerhouse Animation.

Výkonným producentem seriálu se opět stal Kevin Smith, který zastával stejnou úlohu i pro Revelations. Opět se tak k němu připojili tvůrci jako Rob David, Ted Biaselli, Christopher Keenan a Frederic Soulie.

V seriálu se dále představí Liam Cunningham jako Duncan, Melissa Benoist jako Teela, Lena Headey jako Majestra, Alicia Silverstone jako královna Marlena a mnozí další.

Masters of the Universe: Revolution bude premiérovat někdy během příštího roku, na přesné datum si budeme muset ještě počkat.