Britský režisér Guy Ritchie nám letos v dubnu nadělí své vlastní Hanebné pancharty. A to prostřednictvím jeho nového snímku jménem The Ministry of Ungentlemanly Warfare, ve kterém si zahrají hvězdy jako Henry Cavill, Eiza González a Alan Ritchson. Venku máme také nový oficiální plakát, z něhož je zřejmé, že hrdinové budou nácky zabíjet se stylem. Však zrovna od Guye Ritchie se nic jiného také čekat nedalo!

Děj se zaměří na tajnou jednotku britské armády během druhé světové války, kterou vede Gus March-Phillips (Cavill). Jeho nadřízenými jsou jak Winston Churchill, tak Ian Fleming, námořní důstojník a tvůrce Jamese Bonda. Účelem jednotky, která položí základ pro vznik černých operací, bude uchýlit se při boji s Třetí říší k nekonvenčním metodám, v rámci kterých budou nacistům dělat problémy hluboko za nepřátelskými liniemi. Film bude vycházet ze stejnojmenné knihy, kterou napsal Damien Lewis.

Guy Ritchie se kromě režie podílel i na scénáři, na němž ještě pracovali Arash Amel, Eric Johnson a Paul Tamasy.

Dále se ve snímku objeví herci jako Cary Elwes, Henry Golding, Hero Fiennes Tiffin, Alex Pettyfer, Til Schweiger, Babs Olusanmokun a Henrique Zaga.

Do amerických kin se snímek podívá 19. 4. 2024, u nás to snad bude klasicky o den dřív.