HBO představuje drsný krimi seriál, který si posvítí na drogové zločiny ve městě Baltimore. Ne, není to The Wire, ovšem jeho tvůrci se na tvorbě přímo podíleli. Nadcházející seriál ponese název We Own This City, přičemž na oficiální trailer se můžete podívat výše. Seriál bude vycházet podle skutečných událostí, přesněji se bude jednat o adaptaci knihy We Own This City: A True Story of Crime, Cops, and Corruption od reportéra Justina Fentona. Šestidílná série bude vyprávět příběh o opravdu masivním zločineckém spiknutí, které bude postupně růst uvnitř jisté policejní jednotky, v jejímž čele stojí seržant Wayne Jenkins (Jon Bernthal). 

Tento „problematický policista“, jak ho ostatně nazvala právnička Nicole Steele (Wunmi Mosaku), která vyšetřuje praktiky Baltimorského policejního oddělení, proslul především okrádáním a lovením nevinných civilistů. Trailer nám tak slibuje, že se dočkáme morálně pochybných činů jak od Jenkinse, tak i od zbytku jeho týmu. To zahrnuje například kradení peněz z přepadených domů a tvorbu falešných důkazů. Život policisty v Baltimoru nemusí být snadný, přičemž někteří z nich se shodnou na tom, že občas je lepší, když se proti ohni bojuje také ohněm. Otázkou ovšem je, jak daleko jsou schopni zajít lidé, kteří přísahali, že budou především ochraňovat zákon a chránit nevinné. Někdy je ale k tomu třeba netradičních metod. 

Showrunnery seriálu jsou George Pelecanos a David Simon, tvůrci legendárního seriálu The Wire, který se zločinem ve městě Baltimore zabýval také. O režii se postaral Reinaldo Marcus Green, který je zodpovědný za snímek Král Richard: Zrození šampionek, jenž bude brzy bojovat o Oscary. V seriálu se taktéž dočkáme herců jako Jamie Hector, McKinley Belcher III, Darrell Britt-Gibson, Josh Charles, Dagmara Domińczyk, Rob Brown, Don Harvey, David Corenswet, Larry Mitchell, Ian Duff, Delaney Williams a Lucas Van Engen.

Oficiální premiéra je stanovená na 25. 4. 2022.