Držte si klobouky, protože Netflix nám na začátku léta nadělí zbrusu nový akčňák, v němž hlavní roli ztvární Elsa Pataky, která svým vzhledem připomíná takovou španělskou verzi herečky Jennifer Connelly. Snímek ponese název Interceptor, přičemž na oficiální trailer se můžete podívat výše. Příběh se zaměří na kapitánku JJ Collins, která momentálně pracuje na vzdálené stanici na moři s nukleárním arzenálem. Zpočátku se zdá, že se bude jednat o pohodovou a klidnou prácičku, ale to se rychle změní ve chvíli, kdy stanici napadne neznámá skupinka ozbrojenců. Nejedná se ale o žádné amatéry, všichni její členové jsou extrémně nebezpeční jedinci, kteří se nezastaví před ničím. Světu tak rázem začne hrozit nukleární válka, která bude mít dozajista katastrofální následky. 

Teroristické skupince se podaří ovládnout téměř celou stanice, zbývá už jenom velitelské centrum. Jakmile se do něho dostanou, nebude jim už stát nic v cestě v tom, aby veškeré atomovky odpálili na určená místa. Narazí však na nečekanou překážku, která jim dá opravdu pěkně zabrat. Tou je právě kapitánka JJ Collins, jejíž tvrdý vojenský trénink konečně přijde vhod. Právě ona se totiž stance poslední nadějí celé stanice. A hrstka teroristů brzy pozná, že ji není radno podceňovat. Její úkol je jasný. Nesmí za žádnou cenu dovolit, aby se teroristé dostali do velitelského centra. Budou ale její dovednosti stačit na to, aby veškeré elitní zabijáky porazila? 

O scénář a režii se postaral Matthew Reilly, slavný australský autor, který je zodpovědný za knihy jako Střežená zóna, Čtyři legendy a Souboj. Se scénářem mu ještě pomáhal Stuart Beattie, který v roce 2004 napsal slavný thriller Collateral od režiséra Michaela Manna.

Oficiální premiéra je stanovená na 3. 6. 2022.