Máte rádi videohry? A máte rádi i knihy? Pokud ano, ale raději utrácíte své peníze pouze za hry, máme pro vás skvělou příležitost, jak získat obrovské množství knih s herní tematikou, ale utratit za ně pouhých 13 euro. Na oblíbené stránce Humble Bundle se totiž objevil nový knižní balíček, který obsahuje pouze elektronické videoherní komiksy a romány. Takže pokud lépe ovládáte angličtinu, tak se pojďte podívat, co nabízejí jednotlivé cenové úrovně.

První úroveň, za kterou musíte zaplatit minimálně 0,85 euro, nabízí celkem devět titulů, mezi kterými převažuje univerzum herní série Assassin's Creed. Za tento opravdu malý obnos dostanete komiksy Tekken: Blood Feud, Quake Champions, The Evil Within, Dishonored Vol. 1: The Wyrmwood Deceit a pět různých titulů ze série Assassin's Creed s podtituly Uprising Vol. 1: Common Ground, Locus #1, Templars Vol. 1: Black Cross a Assassins Vol. 1: Trial By Fire. Za necelých 25 korun je to slušná nabídka, že?

Ve druhé úrovni dostanete za necelých 7 euro kromě již zmiňovaných komiksů dalších dvanáct titulů. Jako první jsou seznamu dva romány ze série Mass Effect Andomeda s podtituly Initiation a Nexus Rising, které u nás vydalo nakladatelství Fantom Print a najdete o nich informace v samostatném článku. Další místa patří už jen komiksům.

Můžete se těšit na Sea of Thieves, Little Nightmares, The Evil Within: The Interlude, Dishonored Vol. 2: The Peeress and the Price a Bloodborne Vol. 1: Death of Sleep. Posledních pět míst v seznamu patří komiksům ze série Assassin's Creed s názvy Awakening Vol. 2, Uprising Vol. 2: Inflection Point, Reflections, Templars Vol. 2: Cross of War a Assassins Vol. 2: Setting Sun.

Přečtěte si také: Nový díl knihy ze světa Mass Effect Andromeda

A tím se pomalu dostáváme k poslední a zároveň nejdražší úrovni s cenovkou 12,79 euro a víc, ve které dostanete všechny tituly z předešlých úrovní a dalších sedmnáct děl. Začněme u třech románů z odlišných videoherních sérií. Mezi ně patří Mass Effect Andromeda Annihilation, Gears of War: Ascendance a God of War - The Official Novelization. Jako další už jsou jen komiksy, ve kterých převažují ty ze sérií Assassin's Creed a Sea of Thieves.

Ze světa Sea of Thieves se můžete těšit na příběhy s podtituly The Price of Gold, The Bonds of Union a The Vision of Order, které spadají do série Origins. Z oblíbeného univerza vrahů v kápi dostanete tituly Conspiracies, Uprising Vol.3: Finale, Origins a Assassins Vol. 3: Homecoming. Dále se můžete těšit na Horizon Zero Dawn FCBD, Wolfenstein Vol. 1: The Deep, Watch_Dogs #1, Life is Strange #5 a Vol. 1: Dust a v neposlední řadě Bloodborne #9: Song of Crows a Vol. 2 The Healing Thirst.

Jak vidíte, za necelých 325 korun/12,79 euro dostanete 38 knih a komiksů v celkové hodnotě 380 dolarů. Většina výtěžku půjde na účet charity s názvem AbleGamers. Pokud si chcete zopakovat již známé příběhy, nebo si rozšířit znalosti o lore vašich oblíbených videoherních sérií, balíček můžete zakoupit na tomto odkazu. Akce potrvá ještě dalších 19 dní.