Produkce třetí řady seriálového Zaklínače je v plném proudu. A tudíž se k nám i nadále dostávají další novinky o tom, jaké nováčky v ní vlastně uvidíme. Přednedávnem jsme se tak dočkali čtveřice nových postav, přičemž tři z nich budou znalci původních knižních předloh jistojistě znát. O koho se tedy přesně jedná? 

MENG’ER ZHANG JAKO MILVA

Už nějakou dobu víme, že ve třetí řadě se má objevit také populární knižní postava Milva, schopná lučištnice a spojenkyně dryád z Brokilonu, která se v budoucnu stane součástí Geraltovy družiny, jež se vydala na jih hledat Ciri. Ve třetí sérii ji ztvární původně čínská herečka Meng´er Zhang, která minulý rok ztvárnila jednu z hlavních rolí v marvelovce Shang-Chi a legenda o deseti prstenech.

Oficiální popis postavy zní:

,,Milva je člověk vychovaný dryádami Brokilonského lesa. Je to divoká a talentovaná lovkyně. Skvělé lukostřelecké dovednosti ve spojení se schopností přežívání z ní dělají impozantního protivníka na nelítostném Kontinentu – Pokud se jí někdo postaví do cesty, učiní tak na vlastní nebezpečí.“

Christelle Elwin jako Mistle

Znalci knižních předloh si budou mladou Mistle pamatovat jako jednu ze členek zbojnické skupinky, která si říká Potkani. V knihách začne se Ciri také trošku laškovat, je tudíž otázkou, zda se toho dočkáme ještě v nadcházející třetí sérii. Ztvární ji herečka Christelle Erwing, která se například objevila v seriálu Bloods.

Oficiální popis postavy zní:

,,Mistle je členkou Potkanů, gangu nevychovaných mladých lidí, kteří okrádají bohaté a rozdávají sami sobě – a někdy i chudým. Je tvrdohlavá, podezřívavá ke všem a touží po pomstě. Dokud však nedojede k náhodnému setkání, které vše změní.“

HUGH SKINNER JAKO PRINC RADOVID

Radovid sice hraje v knižních předlohách minimální roli, skutečně však zazářil ve slavné herní trilogii od CD Project Red, ve které byl hráč svědkem toho, jak se z vychytralého redanského prince postupně stává vraždící šílenec a tyran. Ovšem pozor, v seriálové verzi nebude Radovid Vizimirův syn. Místo toho se bude jednat o jeho bratra. Zahraje si ho Hugh Skinner, který se objevil ve filmech jako Bídnici, Kill Your Friends a Mamma Mia! Here We Go Again.

Oficiální popis postavy zní:

,,Královský proutník a mladší bratr krále Vizimira. Radovid se jednoho dne náhle stane jedním z mužů uvnitř redanské tajné služby. Svým hezkým vzhledem a opileckým šarmem udivuje, nakolik trefně dokáže působit v politických záležitostech.“

Robbie Amell jako Gallatin

Jméno Gallatin se v původních knižních předlohách nevyskytuje, tudíž by se mělo jednat o zcela vymyšlenou postavu. Z jeho oficiálního popisu je ale možné, že by mohl zastávat úlohu, kterou v knihách měl elf Isengrim. Zahraje si ho herec Robbie Amell, který se objevil v seriálech jako Akta X, Flash a Věčnost.

Oficiální popis postavy zní:

,,Rozený bojovník Gallantin vede armádu partyzánských Scoia´tael, která bojuje za Nilfgaard. Loajalita vždy pravdomluvného Gallantina ke svému lidu ho nakonec zavede ke střetu s Francescou o moc.“

Produkce by měla skončit někdy na začátku podzimu. Pokud vše půjde dobře, premiéra třetí řady k nám dorazí opět někdy na konci roku.

Co na nové postavy říkáte?