V roce 2012 u diváků zabodoval režisér Steven Soderbergh, když jim představil svůj nejnovější snímek Bez kalhot. Film zaznamenal působivý komerční úspěch, proto hned tři roky na to vzniklo pokračování, které tentokrát neslo název Bez kalhot XXL. A i přestože scénáře ke druhému dílu se opět ujal Reid Carolin, režisérských otěží se chopil Gregory Jacobs. Druhý díl už se však kritikům a fanouškům líbil o poznání méně, tudíž celá filmová série tak následně šla k ledu. Nyní je však potvrzené, že Channing Tatum se role striptéra Mikea Lanea ujme i potřetí. Tenkrát už ale opravdu naposledy. Herec se na svém Twitteru s fanoušky podělil o příspěvek, ve kterém odhalil titulní stranu filmového scénáře třetího dílu, jenž ponese název Magic Mike´s Last Dance.

Původní filmy vyprávěly o jednatřicetiletém muži jménem Mike Lane, který má na první pohled zcela prostý život pokrývače a výrobce nábytku. Když však padne noc, zamíří do striptérského klubu Xquisite, kde se z něho stala ta největší hvězda. Místní návštěvnice ho milují, protože Mike má nejen tělo, po kterém kdejaká žena slintá touhou, ale zároveň je i skvělým performerem. Mike se však následně ujme mladého Adama, kterého do striptérského „řemesla“ zasvětí. V rámci toho se ale také seznámí s jeho sestrou Brooke, do které se později i zamiluje, čímž začne přehodnocovat svou hvězdnou striptérskou kariéru. O čem by měl být třetí díl, je přirozeně zatím ve hvězdách, nicméně ze samotného názvu je patrné, že to bude opravdu naposledy, co Magic Mikea ve filmu uvidíme. 

Dobrá zpráva je, že do sedla režiséra se vrací Steven Soderbergh. Snad tudíž napraví pošramocenou reputaci, kterou filmová série po druhém díle získala. O scénář se opět postaral Reid Carolin, přičemž Gregory Jacobs se vrátil do role jednoho z producentů. Datum premiéry zatím ohlášen nebyl, nicméně film do kin údajně jít nemá. Dočkáme se ho pouze na platformě HBO Max, která k nám dorazí na začátku příštího roku.