Režisér Rian Johnson má momentálně plné ruce práce s přípravami třetího dílu Na nože, ve kterém se opět vrátí na scénu Daniel Craig jakožto chytrý detektiv Benoit Blanc. Johnson na scénáři zřejmě pracoval ještě před stávkou scenáristů z minulého roku, kvůli které však musel své pero na několik měsíců odložit. V půlce loňského podzimu ale uvedl, že na filmu už zas aktivně pracuje, v té době už měl také vymyšlené jak zasazení, tak i to, o čem vlastně snímek bude.

A zdá se, že první klapka padne už letos. Alespoň to vyplývá z informací ze serveru Deadline, který mimo jiné odhalil, že k Johnsonovi se jako producentka připojí Katie McNeill. Přesné datum startu natáčení neznáme, ale zdá se, že to bude až někdy v druhé polovině roku. 

Do té doby bychom se snad mohli dozvědět, které hvězdy se v dalším díle objeví tentokrát. Vůbec bychom se totiž nedivili, kdyby se ke Craigovi opět připojila řada slavných hollywoodských jmen.

Johnson už v minulosti uvedl, že o obsazení začne přemýšlet až poté, co bude mít kompletně dokončený scénář. Zda už je s ním ale hotový, není známo. Návrat Craiga každopádně potvrdil i server Deadline. Stejně tak můžeme počítat i s tím, že Johnson se pro třetí díl opět chopí i otěží režie. 

Filmová značka Na nože odstartovala v roce 2019, kdy komerčně úspěšný první díl představilo studio Lionsgate. V něm se kromě Craiga objevily hvězdy jako Ana de Armas, Chris Evans a Jamie Lee Curtis. V roce 2021 pak práva odkoupil Netflix, který kromě druhého dílu rovnou oznámil i díl třetí.

O rok později vychází Na nože: Glass Onion, kde se zas objevili herci jako Edward Norton, Kate Hudson, Dave Bautista a další. Co se chystaného třetího filmu týče, Netflix by ho mohl uvést někdy během roku 2025.