Během tohoto týdne se fanoušci mangy opět dočkali pokračování svých oblíbených manga sérií. Zatímco minule jsme se blíže podívali na 48. Naruta a Tokijský Ghúl: RE 6, tentokrát na čtenáře čekají série, které jsou zatím celkem na začátku, ale obě rozhodně stojí za to.

Přečtěte si také: Painova minulost a vrcholící souboj mezi klanem Cukijama a UPG

BERSERK 3

Prvním titulem je třetí svazek dark fantasy série Berserk od japonského mangaka Kentara Miury, jejíž první svazek vyšel teprve v tomto roce. V minulém díle se Gutsovi postavil aristokrat s ďábelskými schopnostmi a vlastní armádou a těžký boj stále pokračuje.

„Guts bojuje ze všech sil, ale jeho ďábelský protivník je příliš mocný a k jeho porážce bude třeba víc než jen hrubá síla a šermířský um. A i kdyby se snad našel někdo, kdo by mu dokázal pomoci, jistě to nebude zadarmo...“

Dočkáme se konečně ukončení tohoto boje, nebo se obávaný protivník objeví i v následujícím svazku? To se dozvíte ve svazku Berserk 3, který vydalo nakladatelství CREW v úterý 24. listopadu/novembra 2020.

OCELOVÝ ALCHYMISTA 12

Druhé pokračování, kterého jsme se tento týden dočkali, je dvanáctý svazek akční mangy Fullmetal Alchemist od japonské mangaka s pseudonymem Hiromu Arakawa, jejíž jedenácté pokračování s českou lokalizací spatřilo světlo světa na konci července/júla tohoto roku. Jedenáctý díl ale nechme za sebou a soustřeďme se na ten nový, dvanáctý.

„Věci se dávají do pohybu, ovšem ne pro každého se situace vyvíjí dobře. Uvnitř armády to vře, Winry dohánějí stíny minulosti a boj s homunkuly nabírá na intenzitě. Plukovník Mustang má ovšem plán, jak se nepřátelům dostat přímo do týlu...“

Fullmetal Alchemist 12 vyšel taktéž 24. listopadu/novembra 2020. Stejně jako třetí svazek Berserka ho můžete zakoupit na eshopu nakladatelství CREW s počáteční slevou dvacet procent.