Posledního filmu slavného a rozporuplně přijímaného režiséra M. Night Shyamalana, který nesl název Někdo klepe na dveře (2023), jsme se dočkali před rokem. Ještě letos by nám ale měl známý filmař nadělit svou další podívanou, kterou se stane snímek jménem Trap. Toho jsme se měli původně dočkat už na začátku letošního dubna, premiéra ale byla nakonec odložena na léto, přesněji na 1. 8. 2024.

O hlavní dějové linii toho stále moc nevíme, údajně se ale bude jednat o jakýsi psychologický thriller (což na Shyamalana není ani trochu překvapivé), který by se měl odehrávat na koncertě. Jednu z postav by si měla zahrát i režisérova sedmadvacetiletá dcera Saleka, která má ztvárnit popovou zpěvačku. 

Jednou z hlavních hvězd by se ale měl stát Josh Hartnett, který minulý rok zazářil jak v Oppenheimerovi, tak i v jedné epizodě slavného seriálu Černé zrcadlo (2011). Herec by si zas měl zahrát návštěvníka koncertu, který na něj dorazí spolu se svou dcerou.

Během rozhovoru s IndieWire také Hartnett odhalil, že práce se Shyamalanem byla jednou z nejlepších zkušeností celé jeho kariéry. Herec také uvedl, že chystaný film své diváky v určitém ohledu velice překvapiví. Údajně bude velice ,,bizarní, temný a divoký.“ Tak jsme zvědaví, co pro nás tvůrce Šestého smyslu připravil tentokrát. 

M. Night Shyamalan je také jedním z producentu chystaného horůrku jménem Strážci, který bude celovečerním režijním debutem jeho dcery Ishany.

Warneři se už také pochlubili prvním oficiálním trailerem, který si můžete pustit níže.