Wubba lubba dub dub po šesté!

Nejmilovanější parodie na Návrat do budoucnosti se s k nám se vší parádou vrátí už příští měsíc. Již šestá série populárního animovaného seriálu Rick a Morty, ve kterém se dočkáme dalšího bizarního, originálního a řádně ujetého dobrodružství geniálního a (jenom „trochu“) cáklého vynálezce Ricka Sancheze a jeho vnuka Mortyho, k nám dorazí již 4. 9. 2022. Trailer na šestou sérii si tak můžete pustit výše. Upoutávka tak přislibuje, že šestá sezóna se s další intergalaktickou jízdou nebude vůbec držet zpátky. Dočkáme se tak nejenom mimozemských teroristů a extrémně nebezpečných robotů, ale i zbytku rodiny našich dvou milovaných protagonistů, která bude patrně v další řadě hrát mnohem větší roli. 

Jelikož si někteří fanoušci stěžovali na to, že pátá řada už na tom s humorem a originalitou nebyla úplně nejlépe, tvůrci slibují, že s řadou šestou se celý seriál vrátí zpět ke svým kořenům. Bude také zajímavé sledovat, jak nová sezóna naváže na události z řady páté, ve které bylo zničeno zařízení, díky němuž byl Rick tím absolutně nejchytřejším člověkem v celém vesmíru. To se holt budeme muset nechat překvapit. Fanoušky by taktéž mohlo potěšit, že tvůrci už dopsali scénáře ke všem epizodám pro sedmou sérii, které se patrně dočkáme až v roce 2023. 

Chytrý, nekorektní a zábavný animovaný seriál, který baví miliony fanoušků všude po světě už od roku 2013, je dílem Dana Harmona a Justina Roilanda, který v sérii propůjčil hlas jak Rickovi, tak i Mortymu. Oba dva taktéž pracují na scénáři k jednotlivým epizodám, přičemž v průběhu času se k nim ještě přidali filmaři jako Ryan Ridley, Mike McMahan, Michael Waldron, Matt Roller a mnozí další.

Co na trailer k šesté řadě říkáte?