Od začátku třetí řady oblíbeného sci-fi seriálu The Orville nás dělí už jen pouhých několik týdnů. Proto byl vhodný čas na to, aby služba Hulu konečně vydala pořádný oficiální trailer, na který se můžete podívat výše. Třetí série ponese název New Horizons, přičemž se v ní dočkáme dalšího dobrodružství posádky U.S.S. Orville, jedné z nejvíce cool vypadajících vesmírných lodí v historii sci-fi seriálů. Hlavní hrdinskou posádku tak čeká nejenom další prozkoumávání tajů vesmíru, ale i rozšiřování jejích vzájemných vztahů. Původně se měli fanoušci třetí série dočkat už mnohem dříve, nicméně všechno samozřejmě zkomplikovala pandemie koronaviru. Nyní se však seriál konečně vrací se vší parádou.

V posledním zimním měsíci také Hulu vydalo krátký sneak peek ke třetí řadě, který si můžete pustit níže. Služba tak chtěla fanoušky částečně utěšit poté, co oznámila, že série se o téměř tři měsíce odkládá. V dalším dobrodružství hrdinské posádky seriálu, který je v podstatě jak určitou parodií, tak i poctou Star Treku, nás tak opět čekají dávky vesmírné akce, humoru a úchvatné vizuální podívané. 

Tvůrcem celé série je herec a producent Seth MacFarlane, který zároveň v seriálu ztvárňuje kapitána Eda Mercera. Spolu s ním se vrátí Adrianne Palicki, Penny Johnson Jerald, Scott Grimes, Peter Macon, J. Lee, Mark Jackson, Chad L. Coleman a Jessica Szohr. Nováčkem seriálu se má stát Anne Winters, která ztvární postavu jménem Charly Burke. Mezi výkonné producenty seriálu také patří Brannon Braga, David A. Goodman, Jon Cassar, Jason Clark a Howard Griffith. A žádný strach, MacFarlane opět dohlížel i na psaní scénáře, tudíž můžeme očekávat opravdu pořádný a uspokojivý comeback.

Oficiální premiéra nové řady je stanovená na 2. 6. 2022.