Premiéra druhé řady seriálu Space Force se nezadržitelně blíží. Netflix nám nabídl pohled na nový trailer, který je opět plný vtipných a šílených momentů. Ihned se nám ukazuje ústřední tvář Steva Carella coby generála Marka R. Nairda, vojenského důstojníka, který byl v první řadě pověřen kolonizací Měsíce.

Synopse druhé sezóny se však zabývá odlišným problémem. Nové vládě se nezamlouvá, jakým způsobem si Jednotka vesmírného nasazení vede. Velitel se svou posádkou mají nyní pět měsíců na to, aby si udrželi svá pracovní místa a dokázali, že mohou být přínosní. O to se také dozajista pokusí, přičemž k tomu využijí svůj veškerý komediální um.

První sezóna Space Force nebyla kritiky přijata dobře, přičemž ani u diváků nedosáhla takové popularity, jakou bychom mohli očekávat od tvůrců Steva Carella a Grega Danielse, známých zejména ze seriálu The Office. Je však možné, že první sezóna Space Force byla jen pouhým odleskem toho, co nás v budoucích sezónách čeká. První řada The Office byla také přeci jen jedna z těch slabších. Můžeme seriálu alespoň držet palce, do rolí je nasazeno nemálo hereckých talentů. Kromě Carella se tu objeví John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Lisa Kudrow a podle traileru alespoň cameo od Pattona Oswalta.

Přečtěte si také: Svatební hostina: Na Oscara nominovaná komedie, kterou natočil Ang Lee, dostane remake

Druhá řada Space Force má premiéru již 18. února 2022 na Netflixu.