Zanedlouho tomu bude přesně rok od premiéry bondovky Není čas zemřít, ve které se v roli agenta 007 zcela naposledy objevil Daniel Craig. A opět tak začaly mezi fanoušky dohady o tom, který herec by po něm měl převzít otěže. Producenti celé série už každopádně začali o příštím představiteli jednat, jedno z hlavních slov v celém hledání bude mít producentka Barbara Broccoli, jejíž rodina produkuje bondovské filmy už o jejich počátku v šedesátých letech. Tato jednání se však mohou pořádně protáhnout, protože zvolit vhodného kandidáta do jedné z nejslavnějších filmových rolí, který by navíc měl započít zcela novou éru bondovských filmů, není žádná sranda.

Britský server Express ale nedávno přišel se zvěstmi, že producenti údajně chtějí, aby příštího Jamese Bonda hrál nějaký mladý herec, ideálně pozdní dvacátník nebo třicátník.

Téměř před rokem jsme vám zde na Nerdixu představili 10 nejpopulárnějších kandidátů na příštího Jamese Bonda, přičemž pokud jsou ony zvěsti pravdivé, pojďme se podívat, kteří z nich mají tedy největší šance…

U bookmakerů je už nějakou dobu nejpopulárnějším kandidátem Regé-Jean Page, kterému je momentálně 34 let. Z našeho listu je ze všech kandidátů nejmladší. Největší šance tak má patrně právě on. 

Dále je zde Richard Madden, kterému je momentálně 36 let. Slavný představitel Robba Starka ze Hry o trůny je také jedním ze dvou herců, kteří jsou favority Dr. Iana Kinanea, jednoho z největších expertů na celou bondovskou sérii. Jeho druhým favoritem pro roli příštího Bonda je herec Jamie Bell.

Jedním z vůbec nejpopulárnějších kandidátů mezi fanoušky je také Henry Cavill, kterému už ovšem pomalu táhne na čtyřicítku. Navíc už má na krku ikonické role jako Superman a Zaklínač, tudíž větší šance mají pravděpodobně výše zmínění kandidáti.

Zbylí dva třicátníci jsou Henry Golding a James Norton, kterým by teoreticky mohla role k nohám také přistát, protože oba ještě nejsou ve světě filmu zas až tak známí.

Mezi populární kandidáty, kterým už je přes 40 let, patří Tom Hardy, Tom Hiddleston, Luke Evans, Sam Heughan a Idris Elba, který navíc za několik týdnů už oslaví padesátiny. Tudíž pokud jsou ony zvěsti pravdivé, tito herci mohou na roli Jamese Bonda zapomenout. A i přestože třeba Tom Hardy je u bookamerů hned po Pageovi na druhém místě, výše zmíněný Ian Kinane už před několika lety uvedl, že Hardy je až příliš známou tváří, silně tudíž pochybuje, že by roli dostal právě on.

Ovšem nebylo by novinkou, kdyby dalšího Bonda hrál někdo, komu už bylo 40 let. Představitelům jako Roger Moore, Timothy Dalton a Pierce Brosnan bylo všem po čtyřicítce, když s rolí agenta 007 začínali. Na konečné rozhodnutí si ale budeme muset počkat. A to možná ještě hezkých pár let.

Kdo by se líbil vám v roli Jamese Bonda?