Forrest Gump patří bezesporu mezi nejznámější a nejmilovanější filmy všech dob. O samotný scénář, který vznikl podle předlohy od Winstona Grooma, se postaral filmař Eric Roth, jenž za něj následně dostal i svého prvního Oscara. Otěží režie se chopil Robert Zemeckis, který pak do hlavní role obsadil Toma Hankse. A přesně toto trio se teď po třiceti letech znovu sjednocuje, aby mohlo natočit další film. Tvůrci tak zadaptují komiksovou sérii jménem Here, kterou vytvořil Richard McGuire. Celý projekt je stále ještě v plenkách, nicméně už teď o něj jeví zájem nejenom mnoho významných filmových studií, ale i streamovacích platforem. 

Here je slavný a oceňovaný komiks, který se zaměřil na různá časová období v jedné specifické místnosti. Komiks se tak ponořil do určitých příběhů lidí, kteří místnost obývali napříč nejrůznějšími lety. Here původně začínal jako šestistránkový komiks, který McGuire publikoval v roce 1989, ale v roce 2014 byl rozšířen do plnohodnotného díla. Sám Tom Hanks by se tak měl ujmout jedné z hlavních rolí, přičemž taktéž by měl být jedním z hlavních producentů celého filmu. O produkci se taktéž starají studia Playtone a Imagemovers, která náleží Zemeckisovi. 

O režii by se tak měl postarat právě výše zmíněný slavný filmař, scénář si zas opět vezme na starost Eric Roth, tudíž nás potenciálně čeká opravdu hodně kvalitní podivná. Zemeckis je kromě Forresta Gumpa taktéž tvůrcem slavné trilogie Návrat do budoucnosti, následně i filmů jako Falešná hra s králíkem Rogerem, Kontakt, Trosečník a Polární expres. Roth se může chlubit hned několika nominacemi na Oscara za Nejlepší adaptovaný scénář. Jedné z nich se dočkal i letošní rok, kdy byl (spolu s Denisem Villeneuvem a Jonem Spaihtsem) nominován za filmovou adaptaci Duny.

Oficiální datum premiéry filmové adaptace komiksu Here však zatím neznáme.