BBC pro nás připravuje novou seriálovou událost, která zatím nese pracovní název This City is Ours. V hlavní roli zde uvidíme Seana Beana (Pán prstenů: Společenstvo Prstenu), který si zahraje šéfa zločineckého gangu jménem Ronnie Phelan.

Příběh, který se má odehrávat v Liverpoolu, by se měl točit kolem jeho kamaráda Michaela Kavanagha (James Nelson-Joyce). Ten se během spolupráce s Phelanem poprvé zamiluje a ve své budoucnosti spatří něco, co může vyhrát i prohrát. To celé se bude odehrávat během doby, kdy se gang začne rozpadat.

Dále se v seriálu představí Hannah Onslow jako Michaelova partnerka Diana Williams, Jack McMullen jako Jamie, Ronnieho syn, poté ještě Laura Aikman jako Rachel Duffy, Kevin Harvey jako Bobby Duffy, Saoirse-Monica Jackson jako Cheryl Crawford, Mike Noble jako Banksey, Bobby Schofield jako Bonehead, Darci Shaw jako Melissa Phelan a Stephen Walters jako Davy Crawford. Natáčení by mělo začít ještě letos. 

Showrunnerem a hlavním scenáristou se stal Stephen Butchard, který stojí za vznikem sérií jako Bagdád střed (2020) a letošní Shardlake, v níž si Sean Bean zahrál také. Spolu s ním na scénáři pracoval ještě herec Robbie O’Neill (Bod varu).

O režii jednotlivých epizod se postarají Saul Dibb (Útok v Salisbury) a John Hayes (Dublin Murders).

Přesné datum premiéry zatím na světě nemáme, ale podle všeho by měla série vyjít někdy během příštího roku.