Skoro před třemi měsíci jsme se dočkali krátkého teaseru na krapet trhle vyhlížející akční komedii jménem Thelma, ve které v hlavní roli uvidíme čtyřiadevadesátiletou June Squibb (Duše). Nyní zde máme i plnohodnotný trailer, z něhož to vypadá, že film nakonec nebude zas až tak „akční“, jak se z teaseru mohlo zdát. Podívat se na něj můžete výše.

Příběh se každopádně zaměří na smělou babičku jménem Thelma Post (Squibb), kterou přes telefon oklame a okrade někdo, kdo se vydává za jejího vnuka (Fred Hechinger). Ale i přestože Thelma už není nejmladší, rozhodne se nasednout na svůj elektrický skútr a spolu se svým kamarádem (Richard Roundtree) se pokusí získat zpět to, co jí bylo odebráno, protože policie toho evidentně nic moc nadělat nemůže. Z traileru to vypadá na milou komediální podívanou o rodinných vztazích, která bude sem tam opepřená nějakými těmi bláznivými momenty. 

O scénář a režii se postaral Josh Margolin, pro něhož bude film celovečerním režijním debutem. Jako scenárista ještě pracoval na komedii Deep Murder (2018).

Dále se ve snímku objeví herci jako Parker Posey, Clark Gregg, Malcolm McDowell, Coral Peña, Nicole Byer, Bunny Levine, Annie O'Donnell, Ruben Rabasa, Chase Kim, Annie Korzen a Ivy Jones.

V amerických kinech od 21. 6. 2024, zda se film dostane i k nám, zatím není známo.