Filmovým Spider-Manům se v posledních letech neskutečně dařilo. Máme zde MCU trilogii s Tomem Hollandem, jejíž třetí díl to s tržbami dotáhl skoro do dvoumiliardových čísel, a také dva animované tituly s podtituly Paralelní světy a Napříč paralelními světy, které se dokonce dostaly na Oscary.

Někdy v budoucnu se ale dočkáme krapet odlišené verze příběhu o slavném pavoučím hrdinovi. Na světě totiž máme trailer na krátkometrážní film jménem The Spider, který by se měl nést v hororovém žánru. Podívat se na něj můžete výše.

V hlavní roli se představí Chandler Riggs (Živí mrtví) jako Peter Parker. I ten získá po pavoučím kousnutí unikátní superschopnosti, se kterými poté bude ochraňovat město před nejrůznějšími pobudy… tedy možná. Zatím totiž není známo, co přesně bude vlastně snímek dělat hororem. 

O režii se postaral kameraman Andy Chen, stejný člověk, který nám v roce 2022 nadělil kraťas jménem Fiona, jenž byl zas hororovou verzí Shreka (2001). Podívat se na něj můžete níže.

V chystaném pavoučím filmu se dále objeví Caylee Cowan, Matthew Vorce, Kyra Gardner, Holgie Forrester, Carl Addicott, David Rice, Andrew Hernon, Kealani Kitaura, Ronan Arthur a Ben Thomas.

Zatím ale není známo, kdy přesně se filmu dočkáme.