Jen několik dní po novém roce dorazí do vybraných kin akční thriller jménem The Painter, v němž si jednu z předních rolí zahraje oscarová hvězda Jon Voight. Venku už máme i oficiální trailer, na který se můžete podívat výše.

Hlavním hrdinou se stává Peter (Charlie Weber), bývalý agent CIA, kterého jednoho dne navštíví mladá žena z jeho minulosti. To ale zapříčiní, že bude rázem uvržen zpět do nebezpečného světa, v němž mu půjde o krk. V patách tak má nejenom zběhlé elitní jednotky, ale i nemilosrdného zabijáka, kterého není radno podceňovat. Podle tvůrců se můžeme těšit na příběh, který bude pojednávat o tom, co se stane, když se vám před očima začne přepisovat minulost, o níž jste si mysleli, že je již vytesána do kamene. 

O režii se postaral Kimani Ray Smith, který už má za sebou ujetý akční horor Evil Feed (2013). Scénář zpracoval Brian Buccellato (Dangerous Game: The Legacy Murders).

Dále se ve snímku objeví herci jako Marie Avgeropoulos, Madison Bailey, Luisa D'Oliveira, Leah Gibson, Jason Gray-Stanford a Max Montesi.

V amerických kinech by se měl snímek objevit 5. 1. 2024, snímek pak dorazí na VOD 9. 1. 2024.