Starého dobrého Arnolda Schwarzeneggera jsme v celovečerním snímku naposledy viděli v roce 2019, příhodně to bylo v posledním Terminátorovi s podtitulem Temný osud.

Server Deadline ale hlásí, že někdy během letoška se začne natáčet snímek jménem The Man With The Bag, rodinná vánoční komedie od Amazonu, ve které by si Arnold měl zahrát jednu z hlavních rolí, připojit by se k němu měl ještě i Alan Ritchson (Reacher). Příběh by se měl točit kolem Santy Clause, kterému někdo ukradl jeho magický pytel s dárky. Rozhodne se proto vyhledat ze seznamu zlobivých bývalého zloděje jménem Vince, aby mu pomohl získat pytel zase zpátky. Aby mohli zachránit Vánoce, tak Santa, Vince, jeho dcera a několik skřítků budou muset provést jednu z největších loupeží. 

Zatím není známo, kdo přesně si ve filmu Santu zahraje, ale Deadline předpokládá, že by to mohl být právě Schwarzenegger. Bude se každopádně jednat o jeho první vánoční komedii od doby, co si zahrál ve snímku Rolničky, kam se podíváš (1996).

O režii se postará Adam Shankman, který už má s komediálním žánrem bohaté zkušenosti. Natočil například známé tituly jako Svatba podle Mary (2001), Ochránce (2005) a Hairspray (2007). Scénář si zas vzal pod palec Allan Rice (Život uprostřed). Server zatím neuvádí, kde snímek Amazon uvede, ale tipli bychom si, že ho nakonec pošle na službu Prime Video. 

Na výrobu snímku budou dohlížet producenti Lawrence Grey, Ben Everard, Reg Tigerman a Dan Spilo.

O žádných dalších hercích, kteří by se měli ve filmu objevit, zatím nevíme. Filmu bychom se odhadem mohli dočkat někdy v druhé polovině příštího roku.