Před necelým rokem padla poslední klapka chystaného snímku The Life of Chuck, jednat se bude o adaptaci jedné z povídek knihy Když poteče krev, kterou v roce 2020 sepsal legendární Stephen King. Film by se měl objevit na nadcházejícím filmovém festivalu v Torontu, který začíná už zítra. V rámci toho server Vanity Fair vydal několik prvních fotek, které si můžete prohlédnout níže. V nejbližší době bychom se tudíž také mohli dočkat i nějakého prvního traileru, však už je načase!

Snímek stojí za pozornost nejenom kvůli tomu, že ho režíroval talentovaný hororový mistr Mike Flanagan (Pád domu Usherů), který nyní zachraňuje Vymítače ďábla, ale také kvůli fajn obsazení.

Těšit se tak můžeme na herce jako Tom Hiddleston (Loki), Mark Hamill (Star Wars), Chiwetel Ejiofor (Doctor Strange), Karen Gillan (Strážci Galaxie: Volume 3), Matthew Lillard (Vřískot) a mnohé další.

I přestože se jedná o film od hororového režiséra, který adaptuje práci hororového autora, samotný snímek podle Flanagana horůrkem podle všeho nebude.

Příběh se zaměří na Charlese “Chucka” Krantze (Hiddleston), jemuž nádor na mozku způsobí v jeho 39 letech smrt. Děj by ale měl být vyprávěný pozpátku, začít by se tudíž mělo od jeho smrti, přičemž posléze bude příběh pokračovat až do doby, kdy Chuck jakožto malý chlapec vyrůstal v domě, jenž měl být prokletý. 

Mike Flanagan se postaral jak o scénář, tak i o režii. Mezi jeho další filmové tituly patří ještě Oculus (2013), Zlo nikdy nespí (2016) a Doktor Spánek od Stephena Kinga (2019), za zmínku také stojí chválený seriál The Haunting (2018).

Dále hrají Heather Langenkamp, Kate Siegel, Carl Lumbly, David Dastmalchian, Mia Sara, Q'orianka Kilcher, Michael Trucco, Violet McGraw a další. Film zatím nemá oficiální datum premiéry.