Pro mnohé to možná bude vyloženě šílené uvědomění, ale elegán Pierce Brosnan se už nějaký čas nachází v klubu sedmdesátníků. S bývalým představitelem Bonda bude brzy uvedeno mile vyhlížející drama jménem The Last Rifleman, na oficiální trailer se můžete podívat výše.

Těšit se můžeme na příběh Artieho Crawforda (Brosnan), severoirského veterána z druhé světové války, který se v den 75. výročí vylodění v Normandii rozhodne uprchnout z pečovatelského centra, aby se mohl vydat na patřičně náročnou a inspirativní cestu skrze Irsko a přes Francii. Chce tak nejenom vzdát poctu svému nejlepšímu příteli, ale také najít odvahu, aby mohl čelit duchům své minulosti. 

O režii se postaral Terry Loane, který má za sebou komedii Mickybo a já (2004) a televizní krimi Agatha a podstata vraždy (2018). Scénář zpracoval Kevin Fitzpatrick.

Dále se ve snímku objeví herci jako Clémence Poésy, John Amos, Jürgen Prochnow, Claire Rafferty, Samuel Bottomley, Desmond Eastwood, Stella McCusker, Ian McElhinney a Tara Lynne O'Neill.

Snímek bude uvede na VOD již 8. 11. 2024.